Hirdetés

lakas-szovetkezet.lap.hu / Lakásszövetkezetek

Lakásszövetkezetek

Szekszárd

Budapest, XVI. kerület

Társasházak gondnokolás

Lakásszövetkezetek és Társasházak Baranya Megyei Szövetsége egy civil szervezet, mely 1990-ben kezdte meg önálló működését.

Speciális ismereteket igénylő feladat a lakásszövetkezetek képviselete, működtetése. Bízza nagy gyakorlattal rendelkező profira.

Társasházak gondnokolása is

A kaposvári Rózsa Lakszöv. weboldala, amely tartalmazza az elérhetőségeket, ügyfélfogadási rendjét, megjeleníti a kezelt

épületek műszaki felülvizsgálata, lakásszövetkezetek könyvelése, ingatlan szakvélemények

Székesfehérvári 1. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

Tarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet - SzegedTarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet - SzegedTarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet - SzegedTarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet - SzegedTarján IV. Lakás- és Garázs

A VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezet hivatalos weboldala a szövetkezet híreivel, közérdekű információkkal, a szövetkezet nyilvános adataival. A szövetkezet tagjai és a nem tag tulajdonosok számára - regisztrációt követően - további információk érhetők el. Az oldal nyilvános felületén elérhető anyagok nem rendszeres időközönként frissülnek.

A honlap elsődlegesen lakásszövetkezetünk kezelésében lévő épületek tulajdonosi körének tájékoztatására és a szövetkezetünk leendő tulajdonosai részére készült. Tartalmazza a működésünk alapokmányait, szabályzatait és törekvéseinket. Fontos, hogy tájékozottak legyenek mindarról, amit a Szigeti II. Lakásfenntartó Szövetkezet az itt lakók mindennapjaiban lakhatásukat befolyásolja.

A Madarász Lakásfenntartó Szövetkezet honlapján hasznos információk és tudnivalók olvashatóak az odalátogatóknak illetve az ott lakó közösségnek. Szeretném ha ezen az oldalon is megjelenne a honlapelérése azok számára is, akik nem tudják a lakásszövetkezet pontos honlapcímét, s így egyszerűbben elérek a lakásszövetkezetet.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal a lakásszövetkezetek szempontjából fontos, hasznos információkat közlő oldalak linkjeit foglalja össze, ezenkívül tartalmazza még szolgáltatások / szolgáltatók oldalait és az ehhez a témakörhöz kapcsolódó startlap oldalak linkjeit.

Az oldal a lakásszövetkezetek szempontjából fontos, hasznos információkat közlő oldalak linkjeit foglalja össze, ezenkívül tartalmazza még szolgáltatások / szolgáltatók oldalait és az ehhez a témakörhöz kapcsolódó startlap oldalak linkjeit.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Lakásszövetkezetek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés